Vind u het ook zo leuk om uw hond te laten spelen met andere honden, maar heeft u de mogelijkheid hier niet voor? Heeft u een onzekere of angstige hond, die het spannend vind om met andere honden in contact te komen? Dan is het speeluurtje de ideale gelegenheid om uw hond te laten wennen aan andere honden. Zie dit artikel voor meer informatie hierover; Hondensocialisatie.

Doggyvents biedt u aan om op woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 (om de week, zie agenda) uw hond op ons afgezette veld te laten spelen met de andere honden. Natuurlijk onder toezicht van u, de eigenaar. Maar ook onder toezicht van een gespecialiseerde hondentrainer.
Wel moet uw hond sociaal zijn en mocht uw hond moeite hebben met andere honden, dan hoor ik dat graag voorafgaand. Als er te veel honden zijn maak ik een selectie van de honden die het beste met elkaar kunnen spelen. En zullen we het speeluurtje opsplitsen in twee groepen. Hoewel mijn ervaring is dat twee groepen meestal niet nodig is. We hebben regelmatig 10 honden op een leuke en positieve manier aan het spelen op het veld.

Het veld is afgezet met een hekwerk van ongeveer een meter hoog, dus als u een hond heeft die graag weg loopt en hoog kan springen, moet u uw eigen hond goed in de gaten houden, want ontsnappen is dan dus wel een optie. Er is altijd een mogelijkheid om een lange lijn aan uw hond te doen.
Loopse teven zijn helaas niet welkom op het speeluurtje! Dit zorgt voor teveel afleiding voor zowel de reuen als de teven. En hierdoor kunnen sneller onderling problemen ontstaan. Daarnaast is er dan ook altijd de mogelijkheid dat uw teef ongewenst gedekt wordt. Wanneer uw teef niet meer loops is, zijn jullie weer van harte welkom!

Deelname is op eigen risico! Doggyvents neemt geen verantwoording voor wat er op het veld onderling tussen de honden gebeurt.
Hopelijk tot ziens op het honden speeluurtje!