Aanmelden Doggyvents wandelvierdaagse 2021

Honden wandelvierdaagse in Delden ten goede voor ‘Klimmen tegen MS’!

Helaas kan een live, geplande honden wandelvierdaagse niet doorgaan i.v.m. de restricties rondom COVID-19. Maar een aangepaste variant gaat wel weer georganiseerd worden!

Omdat we toch zo graag een leuke honden wandelvierdaagse willen organiseren hebben we hem voor dit jaar dus aangepast. Wanneer je je inschrijft voor de wandelvierdaagse krijg je op 1 mei, 4 wandelroutes toegestuurd. Deze kun je met de noodzakelijke maatregelen van het RIVM dan in je eigen tijd op de dag dat het jou uitkomt wandelen met je partner/ gezin en hond(en).
Zodra je tussen 1 mei en 1 juni de 4 wandelroutes uitgelopen hebt en je “bewijs van wandelen” afgeleverd hebt, krijg je een medaille toegestuurd!

Hoe bewijs je dat je gewandeld hebt?
Heel simpel! Tijdens elke wandeling maak je een foto op een vooraf aangegeven punt. Je krijgt een voorbeeld foto of een vraag toegestuurd en wanneer je een selfie gemaakt hebt op deze plek of deze vraag hebt beantwoord en deze instuurt naar Monique, dan heb je bewijs geleverd van je wandeling!

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Je kunt je inschrijven tot 17 mei. Zolang je de wandelingen maar voltooid hebt voor 1 juni, want alleen dan krijg je een medaille!

Wanneer krijg ik mijn medaille?
Na het inzenden van de 4 foto’s of antwoorden op de vragen, kun je de medaille ophalen bij De Hondenhoeve vanaf 1 juni.
Adres: Bentelosestraat 46c, 7497 MR Bentelo.

Waarom is gekozen voor dit doel?
Annet Schultze, eigenaresse van hondenschool Doggyvents is initiatiefneemster van dit team. Twee jaar geleden hebben ze voor het eerst de Mont Ventoux bewandeld en hebben ze met hun team Monique Brunnekreef die lijdt aan deze ziekte meegenomen in een rolstoel. Volgend jaar gaat het team dit weer doen. Hopelijk mag het in 2022 doorgaan en wandelen wij de Mont Ventoux op met ons team. Wil je meer weten? Bezoek onze Facebook pagina: Met MS naar de top. Of kijk op onze team- pagina: www.met-ms-naar-de-top.nl.