Tijdens de kerstvakantie is Doggyvents gesloten, dus geen opvang beschikbaar!

het is niet meer mogelijk om te halen of te brengen op de zondag!

Doggyvents DagopvangDe Doggyvents dagopvang is een kleinschalige dagopvang voor jouw hond. Er kunnen 6 tot 8 honden per dag langs komen en zo hun dag op onze afgezette terrein doorbrengen. Ze lopen bijna de hele dag lekker rond buiten en kunnen waar ze dat willen zelf kiezen om binnen of buiten te liggen, te spelen of rond te snuffelen. We hebben 2 binnenruimtes (genaamd Rex en Takkie) waar ze hun rust kunnen krijgen en waar ze dagelijks ook even een uurtje (soms twee) in weggezet worden. Dit om de rust te bevorderen en ze hieraan te laten wennen.

Alle honden die komen behoren sociaal te zijn met andere honden. Doordat we een kleinschalige dagopvang hebben kunnen we honden niet apart hebben en houden. Onze omheining is 1,5m hoog dus honden die graag springen/ ontsnappen kunnen helaas niet bij ons terecht.

Honden die teveel stress ervaren bij ons en hierdoor bijvoorbeeld veel blaffen kunnen wij helaas niet hebben/houden. Het hondenwelzijn staat bij ons voorop en we willen een plezierig verblijf voor alle honden die hier zijn, maar natuurlijk ook voor onze buren. Natuurlijk weten we dat de nieuwe honden moeten wennen en is dus wat onrust geen probleem. Honden die op wat voor manier dan ook de rust in de groep verstoren moeten wij helaas weigeren voor deelname. Alvorens we dit doen zullen we eerst kijken of we een passende oplossing kunnen aanbieden. Welzijn voor alle honden staat bij ons voorop!

Klik hier voor een impressie van de dagopvang.

  • Openingstijden
    maandag t/m vrijdag brengen en halen tussen 7:00 en 19:00.
    Andere tijden zijn mogelijk in overleg.
  • Kosten
    €18,50

Bent u geïnteresseerd in onze dagopvang? Stuur een e-mail (annetschultze@live.nl) met bijgevoegde informatie over uw hond(en) of vul het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
Ook bent u welkom voor een rondleiding, deze zal op afspraak ingepland worden. We proberen de rust in de groep zoveel mogelijk te bewaren dus onverwacht bezoek is helaas niet gewenst.

Kijk hier voor onze algemene voorwaarden.