Informatie over onze groeplessen of evenementen kunt u aanvragen via het contactformulier.

Aankomende Evenementen

Voor al onze evenementen is opgeven verplicht, dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen naar Annet.

Hondenweekend Eifel17 Apr

afbeeldingg van Hondenweekend Eifel
Datum17-04-2020
Tijd13:00
Kosten
LocatieHaarweg 1, Delden
Tijdens dit hondenweekend gaan we genieten van de Eifel. Het weekend vind plaats in het prachtige plaatsje Heimbach.

Op vrijdag komen we aan in het prachtige Heimbach, hier verzamelen we en beginnen we met een kop koffie en daarna een wandeling door dit mooie plaatsje.
Daarna checken we in bij ons hotel: Hinter den Spiegeln (http://www.hinterdenspiegeln.de/). s'avonds genieten we gezamenlijk van ons buffet en heeft iedereen de kans om elkaar beter te leren kennen.

Op zaterdag gaan we, na ons gezamenlijke ontbijt, een lange wandeling maken door Nationaal Park Eifel. De pittige wandeling voert ons langs prachtige natuur en uitzichten. De terugweg zullen we per boot gaan. Mochten er mensen of honden zijn die deze afstand al wandelend niet af kunnen leggen, is er de mogelijkheid om ook de heenweg met de boot te gaan en ons op de plaats van bestemming op te wachten. s'avonds is er dan weer een gezamelijk buffet.

Zondagochtend na ons ontbijt zal er een honden workshop gegeven worden. Na de workshop is er de mogelijkheid om met de groep naar Monschau te gaan om deze mooie stad te verkennen. Natuurlijk mag u ook uw eigen weg gaan.

Fotoshoot!03 May

afbeeldingg van Fotoshoot!
Datum03-05-2020
Tijd11:00
Kosten25,- per kwartier + 4 foto's.
LocatieHaarweg 1, Delden
Fotoshoot met je hond!

Op deze dag kun je een kwartier boeken om zelf te bepalen wat voor een foto's je graag met je hond zou willen. Gezamenlijk? In spel? Ren- foto's? Er is van alles mogelijk.
Ronnie Taken, de fotograaf staat tot uw beschikking.

Na deze shoot krijg je minimaal 4 foto's digitaal toegestuurd. Zijn er meer mooie foto's gemaakt? Dan kun je deze naderhand bijbestellen.

De gehele opbrengst van deze dag gaat naar het goede doel; 'Klimmen tegen MS'. aangezien ik, Annet Schultze de Mont Ventoux met een team ga beklimmen op 1 juni.

MS is een ziekte die het zenuwstelsel aantast. Onze vriendin, Monique Brunnekreef uit Delden, lijdt aan deze slopende ziekte waardoor zij nog maar weinig kan. Met deze fotoshoot willen wij geld inzamelen voor de actie ‘Klimmen tegen MS’. ‘Klimmen tegen MS’ is een actie waarbij een team van hoofdzakelijk Deldenaren op 1 juni 2019 samen met Monique de Franse berg ‘Mont Ventoux’ lopend gaat beklimmen. Monique wordt tijdens de beklimming door het team in haar rolstoel meegenomen. Zelf kan ze nauwelijks nog lopen. Monique gaat fysiek langzaam achteruit waardoor zij steeds meer moet opgeven.

Het team dat samen met Monique de Mont Ventoux gaat beklimmen bestaat uit Annet, David, Janna, Coen en Tieme. Met z'n vijven de berg op, vóór Monique en tégen MS!

Er is ruimte voor ongeveer 14 fotoshoots op deze dag. Vol = vol!

Wil je gewoon zo doneren? Dat kan natuurlijk ook;
https://www.klimmentegenms.nl/participant/annet-schultze

Honden wandelvierdaagse!11 May

afbeeldingg van Honden wandelvierdaagse!
Datum11-05-2020
Tijd17:00
Kosten
LocatieHaarweg 1, Delden
Honden wandelvierdaagse in Delden ten goede voor ‘Klimmen tegen MS’!

Van 11 t/m 14 mei wordt er rondom Delden een wandelvierdaagse georganiseerd in samenwerking met Doggyvents voor baasjes en hun honden. Dit alles om geld in te zamelen voor het goede doel: Met MS naar de top!
www.met-ms-naar-de-top.nl

Een groep vrienden, merendeel afkomstig uit Delden, gaat op 1 juni de Mont Ventoux bewandelen en nemen hun vriendin, Monique Brunnekreef, hierbij mee. Monique heeft de ziekte MS en kan hierdoor steeds minder.
Om te trainen hiervoor wandelt het team natuurlijk flink! Wie traint er mee tijdens deze week?

Alle vier de avonden is er een hond vriendelijke route gepland van ongeveer 5 kilometer. Vier mooie wandelingen, met elke dag een ander startpunt. Onderweg is er een hond vriendelijk pauzepunt. Waar zowel de baas als de hond goed verzorgt zal worden.

Elke avond kun je starten tussen 17:00 en 19:00. Je kunt dus zelf bepalen hoe laat je start, maar ook met wie je start. Bij de start krijg je de wandeling uitgeprint mee.

Ga gezellig wandelen met familie, vrienden of kennissen om zo geld in te zamelen voor dit geweldige doel!

Per wandeling betaal je €5,- per hond & baas combinatie. Wandelen er meer honden en/of baasjes mee? Dan betaal je €2,50 extra per hond of per persoon. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel!

Wandel je alle vier de avonden mee? Dan krijg je per hond/baas combinatie een medaille en een cadeautje voor je hond!
Schrijf je snel in via de website; www.doggyvents.nl

Monique en haar wandelaars: Coen van Bruggen, Janna Rosie, Tieme Alberts en David Jansen zullen aanwezig zijn bij de pauzepunten om zo vragen te beantwoorden over dit goede doel. Wil je dit geweldige team ontmoeten? Ze een hart onder de riem steken? Of gewoon lekker mee wandelen?

Wekelijkse Agenda

Al deze groepslessen worden gegeven aan de Haarweg 1 in Ambt Delden, tegenover camping de Koekkoek.

 • Maandag
  Jonge honden groepsles 15:00 – 16:00
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
 • Dinsdag
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
  Jonge honden groepsles 19:30 – 20:30
 • Woensdag
  Hondenspeeluurtje 15:00 – 16:00
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
  Jonge honden groepsles 19:30 – 20:30
 • Donderdag
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
  Gevorderde honden groepsles 19:30 – 20:30
 • Zaterdag
  Jonge honden groepsles (kleine honden) 09:00 – 10:00
  Jonge honden groepsles (kleine honden) 10:00 – 11:00
  Jonge honden groepsles 12:30 – 13:30