Informatie over onze groeplessen of evenementen kunt u aanvragen via het contactformulier.

Lesplanning zomervakantie!

Plan hier je lessen in voor de zomervakantie.

De cursisten die standaard op die dag/avond les hebben krijgen voorrang, maar je mag je inschrijven op elke dag/tijdstip. Maximaal 6 cursisten per les en zodra je ingeschreven hebt zal deze les van de leskaart afgeschreven worden bij afmelding. Wanneer het animo minimaal is, dan gaat helaas de les niet door en zal deze natuurlijk niet berekend worden.
Wanneer de temperaturen boven de 30 graden komen, gaat de training niet door (ook deze wordt natuurlijk niet doorberekend).

Agenda groepslessen

De groepslessen worden op verschillende locaties gegeven. Tijdens de groepslessen gaan we wandelen en trainen waarbij we werken aan de baas- hond verbinding. De honden blijven het merendeel aan de lijn en we zullen werken aan de oefeningen om voor hond en baas een fijne wandeling te creëren en te werken aan jullie band. Natuurlijk is de extra uitdaging de andere honden die meelopen en alle afleiding die we tijdens de les tegen zullen komen. Maximaal 5 honden per les.

Lesdagen en tijden kunnen afwijken van het schema.

 • Maandagavond groepsles 18:30
 • Dinsdagavond groepsles 19:30
 • Woensdagochtend groepsles 10:00
 • Donderdagavond groepsles 18:30
 • Donderdagavond groepsles 19:30
 • Zaterdagochtend groepsles 11:00

Agenda bezoekuurtjes

Tijdens de bezoekuurtjes kunt u uw hond opgeven om mee te komen spelen met andere honden op het trainingsveld aan de Hanenbergweg 12 te Haaksbergen. Er is een speel halfuurtje ingedeeld voor kleine honden en één voor middel- tot grote honden. Kosten: gratis. Er staat een vrije gift pot op het veld. Opgeven is verplicht! Graag aangeven bij eerste opgave wat voor een hond u heeft en hoe deze met andere honden is. Opgeven kan via het contactformulier, de mail, of via een WhatsApp bericht: 0610116601. Pas na bevestiging terug is de opgave geldig.

 • Dinsdagmiddag bezoekuurtje
  • Kleine honden: 15:00
  • Grote honden: 15:30
 • Zaterdag bezoekuurtje
  De bezoekuurtjes op de zaterdag zullen variabel ingepland worden. Houdt onze Doggyvents Facebook pagina in de gaten voor de speelmomenten op de zaterdag.

Aankomende Evenementen

Voor al onze evenementen is opgeven verplicht, dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen naar Annet.

Open Dag Doggyvents03 Jul

afbeeldingg van Open Dag Doggyvents
Datum03-07-2022
Tijd11:00
Kosten
Locatie Hanenbergweg 12, Haaksbergen
OPEN DAG! 🐾
Op zondag 3 juli willen wij iedereen graag welkom heten bij Doggyvents om eens te komen kijken op onze nieuwe locatie. Van 11:00 tot 16:30 is er vrije inloop en kun je eens kijken bij ons achter de schermen. Koffie/thee/fris en natuurlijk wat lekkers voor je hond staan klaar!

Er zullen leuke hondenspelletjes opgesteld staan en Anouck de fotograaf is er ook. Mocht je nog een mooie foto willen hebben van je hond? Dan moet je bij haar zijn 🤗. Je kunt gelijk je vragen stellen over de nieuwe les invulling en onze dagopvang die we overgenomen hebben en dus nu mee gestart zijn. 🐾🐶