Informatie over onze groeplessen of evenementen kunt u aanvragen via het contactformulier.

Agenda groepslessen

De groepslessen worden op verschillende locaties gegeven. Tijdens de groepslessen gaan we wandelen en trainen waarbij we werken aan de baas- hond verbinding. De honden blijven het merendeel aan de lijn en we zullen werken aan de oefeningen om voor hond en baas een fijne wandeling te creëren en te werken aan jullie band. Natuurlijk is de extra uitdaging de andere honden die meelopen en alle afleiding die we tijdens de les tegen zullen komen. Maximaal 6 honden per les.

Lesdagen en tijden kunnen afwijken van het schema.

  • Woensdagochtend groepsles 10:00
  • Vrijdagochtend groepsles 10:00
  • Zaterdagochtend groepsles 09:30
  • Zaterdagochtend groepsles 10:30

Agenda bezoekuurtjes

Helaas zullen er in 2022 geen bezoekuurtjes meer ingepland worden!

Tijdens de bezoekuurtjes kunt u uw hond opgeven om mee te komen spelen met andere honden op het trainingsveld aan de Hanenbergweg 12 te Haaksbergen. Er is een speel halfuurtje ingedeeld voor kleine honden en één voor middel- tot grote honden. Kosten: gratis. Er staat een vrije gift pot op het veld. Opgeven is verplicht! Graag aangeven bij eerste opgave wat voor een hond u heeft en hoe deze met andere honden is. Opgeven kan via het contactformulier, de mail, of via een WhatsApp bericht: 0610116601. Pas na bevestiging terug is de opgave geldig.

  • Zaterdag bezoekuurtje
    De bezoekuurtjes op de zaterdag zullen variabel ingepland worden. Houdt onze Doggyvents Facebook pagina in de gaten voor de speelmomenten op de zaterdag.

Aankomende Evenementen

Voor al onze evenementen is opgeven verplicht, dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen naar Annet.

Online Lezing Vuurwerkangst!06 Dec

afbeeldingg van Online Lezing Vuurwerkangst!
Datum06-12-2022
Tijd19:00
Kosten10,-
Vuurwerkangst lezing online! 🐾🎆

Op 6 december geef ik een online lezing waarin we alle ins & outs gaan bespreken die van nut zijn voor jou en je hond omtrent vuurwerk en de mogelijke angst die jouw hond wellicht ontwikkeld of die hij al heeft. Tijdens deze lezing is er geruime tijd om vragen te stellen en te bekijken wat de beste optie gaat zijn voor jou en jouw hond in deze periode.
Wil je erbij zijn? Er is beperkt plek!
Schrijf je dan in door een mail te sturen naar mij; annetschultze@live.nl.

Kosten: €10,-

Kerstwandeling 2022 🎅🏼18 Dec

Datum18-12-2022
Tijd11:00
Kosten5,- per hond.
Locatie Hanenbergweg 12, Haaksbergen
We organiseren weer een gezellige kerstwandeling!

Er worden 2 wandelingen uitgezet (ong. 5km & ong. 10km). Deze kun je in je eigen tijd en tempo wandelen, starten tussen 11:00 & 13:00. Op ons terrein staan weer leuke hondenspelletjes klaar en kun je genieten van een warme chocolademelk, bakje soep of wat te drinken. De opbrengsten zullen wij doneren aan een goede doel! 🐾
Kosten: €5,- per hond.

Iedereen is welkom! Met of zonder hond 😉.