Informatie over onze groeplessen of evenementen kunt u aanvragen via het contactformulier.

Agenda groepslessen

Helaas worden er de komende periode geen nieuwe groepslessen gestart.

De groepslessen worden op verschillende locaties gegeven. Tijdens de groepslessen gaan we wandelen en trainen waarbij we werken aan de baas- hond verbinding. De honden blijven het merendeel aan de lijn en we zullen werken aan de oefeningen om voor hond en baas een fijne wandeling te creëren en te werken aan jullie band. Natuurlijk is de extra uitdaging de andere honden die meelopen en alle afleiding die we tijdens de les tegen zullen komen. Maximaal 6 honden per les.

Lesdagen en tijden kunnen afwijken van het schema.

  Agenda bezoekuurtjes

  Waarschijnlijk zullen in het voorjaar weer nieuwe speeluurtjes ingepland worden.

  Tijdens de bezoekuurtjes kunt u uw hond opgeven om mee te komen spelen met andere honden op het trainingsveld aan de Hanenbergweg 12 te Haaksbergen. Er is een speel halfuurtje ingedeeld voor kleine honden en één voor middel- tot grote honden. Kosten: gratis. Er staat een vrije gift pot op het veld. Opgeven is verplicht! Graag aangeven bij eerste opgave wat voor een hond u heeft en hoe deze met andere honden is. Opgeven kan via het contactformulier, de mail, of via een WhatsApp bericht: 0610116601. Pas na bevestiging terug is de opgave geldig.

  • Zaterdag bezoekuurtje
   De bezoekuurtjes op de zaterdag zullen variabel ingepland worden. Houdt onze Doggyvents Facebook pagina in de gaten voor de speelmomenten op de zaterdag.

  Aankomende Evenementen

  Voor al onze evenementen is opgeven verplicht, dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen naar Annet.

  Helaas zijn er op dit moment geen evenementen gepland.
  Bezoek onze website binnenkort weer of volg ons op Facebook voor updates over evenementen.