Informatie over onze groeplessen of evenementen kunt u aanvragen via het contactformulier.

Aankomende Evenementen

Voor al onze evenementen is opgeven verplicht, dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen naar Annet.

Sociale wandeling01 Mar

afbeeldingg van Sociale wandeling
Datum01-03-2020
Tijd14:00
Kosten5,00 per hond
LocatiePeppelendijk hengelo
Tijdens deze wandeling kunnen de honden lekker los met elkaar. Ze kunnen socialiseren en heerlijk spelen met elkaar.

Waar: Onderaan de brug aan de Peppelendijk te Hengelo. Dit is de weg van Delden richting Oele. Aan de linkerkant staan bankjes en een doorgang waar we de wandeling langs het kanaal zullen starten. De honden mogen hier los en kunnen zo gezamelijk socialiseren en spelen.

Hondenweekend Eifel17 Apr

afbeeldingg van Hondenweekend Eifel
Datum17-04-2020
Tijd13:00
Kosten
LocatieHaarweg 1, Delden
Tijdens dit hondenweekend gaan we genieten van de Eifel. Het weekend vind plaats in het prachtige plaatsje Heimbach.

Op vrijdag komen we aan in het prachtige Heimbach, hier verzamelen we en beginnen we met een kop koffie en daarna een wandeling door dit mooie plaatsje.
Daarna checken we in bij ons hotel: Hinter den Spiegeln (http://www.hinterdenspiegeln.de/). s'avonds genieten we gezamenlijk van ons buffet en heeft iedereen de kans om elkaar beter te leren kennen.

Op zaterdag gaan we, na ons gezamenlijke ontbijt, een lange wandeling maken door Nationaal Park Eifel. De pittige wandeling voert ons langs prachtige natuur en uitzichten. De terugweg zullen we per boot gaan. Mochten er mensen of honden zijn die deze afstand al wandelend niet af kunnen leggen, is er de mogelijkheid om ook de heenweg met de boot te gaan en ons op de plaats van bestemming op te wachten. s'avonds is er dan weer een gezamelijk buffet.

Zondagochtend na ons ontbijt zal er een honden workshop gegeven worden. Na de workshop is er de mogelijkheid om met de groep naar Monschau te gaan om deze mooie stad te verkennen. Natuurlijk mag u ook uw eigen weg gaan.

Fotoshoot!03 May

afbeeldingg van Fotoshoot!
Datum03-05-2020
Tijd11:00
Kosten25,- per kwartier + 4 foto's.
LocatieHaarweg 1, Delden
Fotoshoot met je hond!

Op deze dag kun je een kwartier boeken om zelf te bepalen wat voor een foto's je graag met je hond zou willen. Gezamenlijk? In spel? Ren- foto's? Er is van alles mogelijk.
Ronnie Taken, de fotograaf staat tot uw beschikking.

Na deze shoot krijg je minimaal 4 foto's digitaal toegestuurd. Zijn er meer mooie foto's gemaakt? Dan kun je deze naderhand bijbestellen.

De gehele opbrengst van deze dag gaat naar het goede doel; 'Klimmen tegen MS'. aangezien ik, Annet Schultze de Mont Ventoux met een team ga beklimmen op 1 juni.

MS is een ziekte die het zenuwstelsel aantast. Onze vriendin, Monique Brunnekreef uit Delden, lijdt aan deze slopende ziekte waardoor zij nog maar weinig kan. Met deze fotoshoot willen wij geld inzamelen voor de actie ‘Klimmen tegen MS’. ‘Klimmen tegen MS’ is een actie waarbij een team van hoofdzakelijk Deldenaren op 1 juni 2019 samen met Monique de Franse berg ‘Mont Ventoux’ lopend gaat beklimmen. Monique wordt tijdens de beklimming door het team in haar rolstoel meegenomen. Zelf kan ze nauwelijks nog lopen. Monique gaat fysiek langzaam achteruit waardoor zij steeds meer moet opgeven.

Het team dat samen met Monique de Mont Ventoux gaat beklimmen bestaat uit Annet, David, Janna en Tieme. Met z'n vieren de berg op, vóór Monique en tégen MS!

Er is ruimte voor ongeveer 14 fotoshoots op deze dag. Vol = vol!

Wil je gewoon zo doneren? Dat kan natuurlijk ook;
https://www.klimmentegenms.nl/participant/annet-schultze

Wekelijkse Agenda

Al deze groepslessen worden gegeven aan de Haarweg 1 in Ambt Delden, tegenover camping de Koekkoek.

 • Maandag
  Jonge honden groepsles 15:00 – 16:00
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
 • Dinsdag
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
  Jonge honden groepsles 19:30 – 20:30
 • Woensdag
  Hondenspeeluurtje 15:00 – 16:00
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
  Jonge honden groepsles 19:30 – 20:30
 • Donderdag
  Jonge honden groepsles 18:30 – 19:30
  Gevorderde honden groepsles 19:30 – 20:30
 • Zaterdag
  Jonge honden groepsles (kleine honden) 09:00 – 10:00
  Jonge honden groepsles (kleine honden) 10:00 – 11:00
  Jonge honden groepsles 12:30 – 13:30